Επιστροφές προϊόντων

 

Έχεις το δικαίωμα να μας επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους χωρίς να είσαι υποχρεωμένος/η να μας ανακοινώσεις τον λόγο για τον οποίο επιθυμείς την επιστροφή των προϊόντων. Αυτό δεν ισχύει για τα προσωποποιημένα αντικείμενα.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει: α) τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και β) να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Σε περίπτωση αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος αποστολής τα έξοδα επιστροφής ή/και αντικατάστασης αυτού επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την Εταιρεία.
Συμπλήρωσε με προσοχή τη φόρμα επιστροφών και δώσε μας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς.
Η επιστροφή των χρημάτων σου θα γίνει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στη περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείς μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων (προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις την εταιρία μεταφορών που θα σου υποδείξουμε μετά από συνεννόηση μαζί μας).
Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για προϊόντα που χάνονται κατά τη διαδικασία επιστροφής τους.
Αν ακόμα έχεις κάποιες απορίες, επικοινώνησε μαζί μας +30 2691023731 και +30 2691023753 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@geddy.gr